Matthlessa The Great

Bila aku tidak letak gambar muka sendiri di Whatsapp, dia akan kutuk aku insecure, dah hodoh. Sebab tu tak nak tayang muka. Bila aku tak update gambar di Facebook, dia tag team dengan Aswar kutuk aku low self esteem. Dah hodoh. 

Today, she texted me this.

Kalau aku tak tayang muka, dia cakap aku insecure sebab dah hodoh. Kalau dia tak tayang muka, dia cakap dia insecure sebab naif. 

Kalau jadi kat aku, semua yang buruk. Kalau jadi kat orang, keburukan itu terjadi atas sebab musabab yang munasabah. 

Anyways, congratulations babe. I am proud to have a bff/family yang gelar Saintis. You finally graduate your master in pharmaceutical field after 4 years of research in Universiti Sains Malaysia.

P/S: Kalau Nak tengok muka naif aku bersama beliau, sila klik Matthlessa The Great 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s