Video

Letting Go

Bila aku dan Sazi mula saling mengacau, mula lah kami report updates.

Antaranya pasal video ini yang dia buat untuk Short Film Module. Dia jadi producer and story writer. Dia informed aku awal-awal supaya jangan nak expect lebih dari video tu. (I think he meant video nya bukan taraf hollywood short film kot).

Pada awal short movie ni, aku fikirkan horror movie. Laju aku text Sazi “Seram ka!!! Apasal macam seram ja ni!”. Dia replied aku “Finish the movie first! *sweat*”

I finished the short film. Boleh tahan juga Sazi ni. Good to know that you love what you’re doing now. You’re right, pilot is not your thing because you just love the travel. But this, this is your thing! Keep it up!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s