Their Prank Yang Tak Menjadi

Post ini dari last week nak upload tapi pending disebabkan kesibukan kerja dan demam. Tu ja.

Last week, aku, Popo & Grace ditemani Jj went out for dinner. Popo belanja kami sebagai tanda THANK YOU NGEK for being such a great team in organising a school programme during last school break. Kalau dah namanya orang nak belanja, kami pun wajib menghabiskan duit orang. So, kami minta dinner di Promenade Hotel. Sebenarnya kami dah check port makan yang lain. Yang sedap, dah pernah try. Yang tak sedap, dah pernah try atau memang tak try sebab dah terang-terang tak sedap, takkan nak spend money to dine lagi kan. Aku fetch Jj and Grace was with Popo. Popo pun came out la dengan idea nya nak balas dendam pasal kes dalam post Hari-hari April Fool tu. Me and Jj were waiting di lobby hotel when Popo called me and told me that Grace couldn’t make it because her parents macam tak bagi dia keluar ja. Me and Jj tau itu mainan Popo sebab sebelum tu dia dah call aku told me that they were on the way to the hotel. Apasal lak bila aku dah di lobby, amoi ni plak cakap tak jadi dinner sebab grace tak dapat join. Aku pun call Grace untuk check on her if everything is ok di rumahnya. Grace plak tak jawab phone call. So I told Jj “There are only two reasons why Grace didn’t answered the call. First is she is so busy pujuk her parents or second which is, she doesn’t know how to lie to me so she refused to pick up the phone”. I was right. It’s the second! Di saat aku nak percaya 50-50 prank tu, time tu juga Popo and Grace muncul dengan muka tak comel itu. To Popo, kalau nak tag team prank aku, tolong jangan tag team dengan Grace.

With Jj

With Jj

Itu bukan hp aku sebab aku tak pakai casing comel. Macam Popo. Camera hp aku hancur sebab hp aku selalu bungee jump di mana-mana.

Itu bukan hp aku sebab aku tak pakai casing comel. Macam Popo. Camera hp aku hancur sebab hp aku selalu bungee jump di mana-mana.

2013-07-02_00.07.22e[1]

2013-07-02_00.07.50e[1]

2013-07-02_00.04.12e[1]

2013-07-02_00.05.59e[1]

2013-07-02_00.02.17e[1]

Advertisements

2 thoughts on “Their Prank Yang Tak Menjadi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s