Kota Kinabalu

I spent my holidays in Kota Kinabalu after attending the course. Memang berjoli la. Tapi stail orang low profile dah. Takda huha huha. Yang huha tu bab shopping ja kot. Tu pun jap ja. Yang lain is more to jalan-jalan cari makan, chilling and making dinner for the family in KK! Best rasanya bila orang suka masakan kita. Siap habis disapu ni. Yes, I cook. Rarely. At least, I can cook. Malas ja soalannya. Okay la, aku takda niat nak promo diri pun. So, korang check out the pictures ja la ek.

Dua-dua debab! (Tapi dia lagi Tembam ar)

Ice cream di dalam Kapal Logos Hope. Biasa je aku rasa. Popo tipu.

Ye, aku tak banyak ambik gambar during the holidays cause I don’t spent my time taking pictures or I’ll be missing the moments. Sibuk going places and chilling. So, tempat taking pictures pun aku main redah ja. Tak kira nice spot or not. So, skill taking pictures kat entri ni memang cheap gila. Takda yang best. Saja yang tayang muka. Tu ja tujuan ku.

Akan ku update cerita pasal Kota Kinabalu di entri seterusnya. Sekarang, aku harus kembali tidur. Maaf ye. Sekian. Salam.

Advertisements

3 thoughts on “Kota Kinabalu

  1. hernameisnady says:

    Aku sangat berkehendakkan baju ‘sorry, i’m single’ punya baju tu! aku mau pakai kasi tengok Johnny Depp! 😀

  2. Aku.Tina.Lah says:

    @hernameisnady: the ‘not’ on the shirt tidak kelihatan. It’s actually ‘Sorry, I’m NOT single’. Aku kasi black and white, that’s why. LMAO

    @Anonymous: Makasi kak! =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s