Kami Cikgu, Bukan Penjaja.

Sejak dari kelmarin, shoutout Facebook aku bunyi macam sengal ja due to some shitty things in here. Kalau kelmarin aku post entry ni, sah korang tahu pe mende yang terjadi sampai mulut ku sengal semacam kelmarin. Tapi thank God cause I post this today apabila semua telah ditenangkan. Kalau aku buka cerita, takda lah bezanya aku dengan mereka kan? Mereka penjaja cerita. Eh eh, aku mula dah nak ke arah buka cerita dah ni. NO NO. So, hari ni aku hang out dengan rakan sekerja who happens to be my close friends. I guess those shitty things brought us closer and stronger together. Some pictures were taken. Aku bagi korang tengoklah. Rambut baru ku.

Aku diarahkan untuk buka mata tu sikit. Jangan cuba nak jadi Cina.

Hah, sebab pose mata sepet ku ni la. aku disuruh buka mata!

Sumandak. Mama Sabrina.

.take over di Range Rover.

Okay, dorang dua ni mencabar aku jika aku akan pergi work out kat gym. Al-maklum, kalau bab nak work out (atau lebih tepat, nak turunkan berat badan, bakar lemak degil ni), aku paling terkenal dengan penangguhan atau alasan yang berterusan. Jadi, dengan tekad Now Or Never, aku pun melangkah masuk ke gym di Unijaya. Baru 20min di treadmill, aku dah rasa tak pijak dunia. Kawan akak ku ajak stay work out for 1 hour, aku jawab “30min pun aku dah rasa tak pijak dunia. kalau 1 jam, aku dah kat syurga kot”.  30min atau 1jam, aku telah kotakan janji ku untuk work out. So, kepada 2 wanita di atas, RM10 mariiiiiii!!!

Advertisements

4 thoughts on “Kami Cikgu, Bukan Penjaja.

  1. Aku.Tina.Lah says:

    Kalau upload picture, kena up lagi nilai ringgit tau! Sebab kena guna camera. Camera mahal. Apapun, kau tunggu picture ku! Aku tag kau hari-hari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s