Kenduri Kahwin – Round 1

Ini picture yang diambil semasa kenduri kahwin Ex-schoolmate aku, Azmi Ahmad, di Ranggu. Aku hadir bersama Mumui dan ketika asyik menjamu selera, kami didatangi dengan dua jejaka ini. Tak dapat cerita panjang sebab orang karoks kuat sangat so we just save the conversation during their (the singers) break. Tu pun berapa patah ayat ja. Ok la, daripada duduk semeja tapi tak bertegur kan?

Okay, I tengah sibuk ketawa time ni.

Ye ye, I have my fringe hair back.

Bila ku ajukan soalan “Kamu (Asrul & Fiqri) bila lagi?”.. Asrul jawab “Acecehh, tengok-tengok dia (Penulis) yang dulu.. jangan kau diam-diam di sana, nda menjemput membe yaaa”.. Aku sekarang bercadang nak jadi orang pendiam. Azam baru.

Advertisements

5 thoughts on “Kenduri Kahwin – Round 1

  1. Aku.Tina.Lah says:

    @hernameisnady: Kita satu perahu beb. Nanti kita hantak kepala mereka yang suka buat kita bengang k.

    @cikanon: i dah jadi pendiam kat umah for 3 days k! apalagi? gelak guling-guling la! =P

  2. Aku.Tina.Lah says:

    Tu la yang salahnya. Aku bukan je pendiam,juga pemalu. Malu i nak ambik pic pengantin. (memang salah sangat dah, pergi 2 kenduri kahwin, 1 pic pun tak amik! tapi E-Day Mumui banyak pic! nanti I upload yeee)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s