Kelantan Menang Siot!!

Note: Kelantan menang Piala Malaysia. Sabah tak masuk final. Jadi, takde benda yang best nak cerita pasal final piala malaysia. Habis!

Okay, aku tahu aku jarang (ye ye, lama giler dah!!) tak update blog nih. Sibuk tweeting ja! Tapi kan, aku pun sibuk update blog aku dari segi penambahan link “I View This Too” kat belah kiri page nih! So, bila korang bengang kat aku sebab tak reti update blog, aku alu-alukan engkorang check out link-link yang aku view gak (links in I View This Too). Bukan aku tak nak update beb. Aku ada banyak benda dalam fikiran sampai aku failed dalam meluahkannya dalam bentuk tulisan. Aku masih dalam progress mencari inspirasi untuk menceritakan mengenai “Salasilah GossCrib”. Sebab pasti ada yang confuse mengenai “Apa GossCrib nih?”, “Siapa GossCribbers sebenarnya??” etc. So, adalah tanggungjawab aku sebagai GossCrib Co-Founder (si Nady, GossCrib Founder malas wat keja explanation time-time gini. Dia sibuk interview around Sabah. You go girl!). So, harap maklum la ye kalau aku tak update-update blog nih.

AKU TENGAH CARI INSPIRASI SALASILAH GOSSCRIB LA WEIIIIIIIIIII !!!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s