Tidak Keruan

Note: Selamat Hari Raya Idulfitri kepada yang menyambut. Aku pun sambut pa, so Selamat Hari Raya to me too! woohoo!

Okay, aku lama tak post entri kan? Bukan aku tak nak. Bukan takda idea tapi aku busy beb! Busy! Aku asyik tell myself that I WILL post something in here this weekend tapi tup-tup. Apa sebenarnya tujuan perkataan ‘tup-tup’ ni? nak cetuskan situasi that looks like ada letupan surprise lar? like mercun api meletup-letup?? like tup-tup, short form of meletup-letup kot? Okay, BM aku tak keruan dah. Baik aku back to the topic. So, aku busy time weekend gak dengan kerja outstation (alah, outstation kat Selangor je kot Tina, kecoh macam la kau pergi ke Kelantan. Kelantan kan jauh dari KL. Kan?), sudden meet-up with peeps, tak masuk lagi aku dengan aktiviti ‘Manjakan Dirimu, Tina’. Memang packed la.

Ehhhhh!!! Aku rasa aku tulis entri ni pun tak keruan je kandungan nya. Tak best langsung!! Kan aku dah cakap!!! Aku busy!!! Busy!! Semua tak keruan lagi!!!! Nanti-nanti lah aku post entri baru!!!! Aku cakap nanti tu, nanti larrrr!!!! Korang baca je la entri aku yang langsung tak best keruan-nya!!! Hah, sekali click la button “dislike” kat entri ni kalau korang nampak ada ekk. Wragh! Tak keruan!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s