Aku Tipu

Note: Entri ini ditujukan khas buat followers aku di Twitter aku.

Aku mohon maaf mengenai perkara entri-tidak-menjadi-untuk-Hari-Merdeka pada 31hb Ogos 2010 baru-baru ini. Pasti followers aku menganggap aku menabur janji manis yang palsu seperti ex-bfs aku (WOAH!!) kerana ada di antara mereka yang check out My Covenant pada malam Merdeka sebab aku telah war-war kan yang aku akan post entri for Merdeka. Tengok-tengok, habuk aku tak buat satu pun akibat kemalasan yang melampau, stress dan runsing dengan berat badan yang semakin meningkat. Sometimes aku jadi runsing kenapa diri aku begini? Aku tahu aku kena exercise (aku TAK akan cut down my food intake. so jangan suggest aku benda itu) tapi sungguh wei, I’m hardly to get my ass off and do work out. Demme.

Well, itu cerita before last week. Basi!!

Cerita baru adalah aku telah mula work out since last week. Rutin harian aku sebelum tidur, 30 dumbbells, 30 jump (jump versi aku lain ok. hope it works), 30 seat up. Pagi semalam saja abang bangunkan aku dan Nes untuk jogging di Tasik Permaisuri, Cheras. Mak aih, tasik dia besar 6 kali ganda berbanding gabungan Tasik Harapan & Tasik Aman (ini hanya terdapat di USM ja). Tak sampai quarter tasik, aku dah mula dengan tabiat buruk aku. Memaki sambil berjogging. Perbuatan aku itu biasa ku lakukan pada tempoh awal exercise. Okay, itu alasan yang sangat lame dalam covering myself yang obviously a lazy bum. At least, aku ada alasan. Nice one gak. Kau ada? Takda kan? So, aku ada. Kau takda. Aku stress. Kau tak stress. Aku ada fat. Kau takda. (Eh, kau ada ke?). Okay, baik aku stop di sini sahaja sebelum aku teruskan dan mula dengan tabiat buruk aku.

p/s: Aku sibuk attend class HerNameIsDia dalam mata pelajaran Best Pick-Up Lines. Nice one.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s