Plug In Baby

I’m checking out all the Muse’s Live Videos at this moment. And this song reminds me of my mobile phone message ringtone that I once set. So, bila message came in, the intro of this song would be played. And aku set mobile phone aku “selagi aku tak baca msg tu, selagi itu lah message ringtone akan berbunyi”. So, orang sekeliling aku akan jadi annoyed bila message ringtone aku berbunyi. Paling naik gila adalah Matt The Great & Gadis Shafeeqah. Matt hampir-hampir membuat cobaan untuk membuang mobile phone aku dari tingkat 2 hostel aku bila message ringtone aku asyik berbunyi (sebab aku tido mati time tu and yet the mobile phone was just next to my ear). Si Gadis Shafeeqah plak naik pekak and annoyed everytime message ringtone ku berbunyi. Tapi beliau tidak pernah membuat cobaan desperate seperti Matt The Great la. Nama pun dah Matt The Great. Semua dia la bos. Mobile phone aku pun dia boleh sambar buang. *okay, aku tipu. Itu fitnah melebih. Maaf Matt*. What I’m trying to say here is “Biar kamu annoyed, aku akan jadikan lagu ini as my mobile phone’s message ringtone lagi!!!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s