I LOVE YOU.. like a dog

Semalam aku pergi ke Sunway Pyramid. Aku gembira sangat sebab finally I bought the dress that I wanted for so long. I even bought two. Below RM100. Semua dengan bantuan Ili yang merangkap PA saya pada hari itu. Aku ingin bercerita panjang tetapi aku malas. *sebab tadi teman aku baru bagitau aku yang dia malas mau explain bila aku minta dia explain. So, aku pun jadi malas sekarang. Okay, put the blame on teman aku. Sebab aku umat yang rajin.*

Entri ini adalah untuk aku memanjatkan ucapan terima kasih yang teramat kepada Ili for being such a great PA. Dia merajuk pada mulanya apabila mengetahui aku mengajak dia keluar sebab dia adalah last resort aku *kerana Jared telah balik Sabah for holiday and Ah Zai ada futsal game-nya (as usual).*

Alang-alang sebut nama Ah Zai, aku pun nak complain. Dia pun bising kalau dia bukan 1st choice bila ku mengajak hang out. Macam mana mau mengajak? Kalau dia busy dengan study, work and the game! Especially the game!! Futsal. Busy mengalahkan David Beckham! Tapi aku tetap jugak akan mengajak dia though I know sometimes he couldn’t make it. Biasalah broooo!!

Okay, aku ter-out of topic. So, Ili merajuk. Tetapi kejadian semalam telah memberikan aku ikhtibar supaya meletakkan Ili as a 1st choice for hang out cause dia laju wei kalau bab.. everything lah. Aku sebut ja, dia laju gerak daripada aku. Nasib aku miskin, kalau aku kaya, sure aku hire Ili as my PA (get paid punya okay).

Okay, cukup lah untuk kali ini. Hari ini, hari Ahad. Esok back to work. And now ada new rules plak, I’ll be working on Saturday too. Half day. Well, like I said. Big company. Big rules.

Sekian. Terima kasih.

Advertisements

One thought on “I LOVE YOU.. like a dog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s