The Weekend

Note: Song the day is Airplanes by B.O.B feat Hayley Williams & Eminem; Adinda by Lah Ahmad. Harap maklum.

Last weekend, as y’all know, I went to Penang. We didnt go to much places since it’s only 2 days 1 night. Tapi objektif holiday tercapai, kami jalan-jalan cari makan. Reflection nya? Keputusan memuaskan. Tetapi perlukan penambahbaikan. Lebihkan waktu bercuti and of course cash. *point: aku belum gaji okay time tu plus aku jenis malas minta duit so apa di depan ku, aku bantai ja. Takda di depan ku, walaupun ku inginkan sesangat, ku berdiam diri ja.. another attempt of humble.. acecehh.. kalau Nes baca ni, sah dia haktuikkk sama aku.. hahahahahahah*.. Was spending the night in my hostel of USM. Sneak in with the help of Mak Dollah a.k.a Matt. She named her hamster as Dollah. Aku tidak faham mengapa nama itu yang digunakan sebagai pet’s name. We were having pillow talk until we got tipsy *term dramatik for ngantuk* and before I went for another meeting with Uncle.  For those yang tidak dapat ku temu, maaf. Aktiviti ku packed for that 2 days. Sampai tidur pun 3 jam ja. Tu pun after considering Uncle and I were tired so we went back earlier. I mean at 5am. Awal la tu. Awal pagi tu. Anyways, thanks to Matt and Uncle. Thanks for y’all company. So, here’s some of the pictures taken, check it out.

KL hot. Penang lagi hot. So, kami jadi lebih HOT in 'ere!

dengan Mak Dollah after the Sunday mass in Cathedral of the Assumption

take a break di Perhentian Sg. Perak

Advertisements

3 thoughts on “The Weekend

  1. Maureen says:

    nice pics… 😉 .. Btw, Dollah? hahaha. XD Jauh sekali dengan pilihan nama pet before this.

  2. Aku.Tina.Lah says:

    @Maureen: Tu lah Mau. Aku tu speechless for few second. Otak berputar-putar wondering “why Dollah??”.. haha. Forgot to mention, she plans to change it to Miko. Hampir sama la dengan Mojo kan. hahah. Miko takkan shit anywhere cause ada cage nya.

    @Apish: Yeap. heard that too. cool. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s